Spiegelcoaching

SpiegelcoachingSpiegelcoaching

Krachtige Spiegelcoaching voor SUPEROUDERS

Ervaart je kind op dit moment een probleem? Of voel jij je een slechte ouder? Tijdens een Spiegelcoaching-sessie keer je terug naar liefde… Voor jezelf en je kind. Voorbij de onmacht, irritatie, frustratie of een ander naar gevoel dat je momenteel ervaart. Bijvoorbeeld omdat je kind thuis en/ of op school vaak boos is, bang, verdrietig of gewoon helemaal niet meer luistert.

Het is goed mogelijk dat jouw kind jou iets wilt laten inzien. Onze kinderen zijn namelijk de grootste spiegels van onze ziel. Ze laten ons met hun lastige gedrag, emoties en zelfs met psychosomatische klachten als een allergie of eczeem, onbewust inzien waar we zelf nog in mogen groeien.

“Ik was een echte people pleaser en cijferde mezelf weg voor anderen. Tot mijn zoontje mij een jaar lang dagelijks hard beet. Ik wist op den duur echt niet meer wat ik ermee aan moest. In de spiegel ontdekte ik vervolgens wat hij me wilde laten inzien: IK moest van me af gaan bijten! Hij had een moeder nodig die haar grenzen aangaf. Het is mijn dreumes gelukt om zijn SPIEGELBOODSCHAP voor mij, met zijn gedrag, pijnlijk duidelijk te maken. Zodra ik dit van mezelf ging accepteren en de liefde voor mezelf voorop ging zetten, heeft hij me nooit meer gebeten!”

Kinderen leren door de kennis en ervaring die hun omgeving hen aanreikt. Je kind spiegelt je letterlijk, door je gedrag te kopiëren, of laat juist het tegenovergestelde gedrag zien. Net wat hem of haar jouw volledige aandacht oplevert. In het lastige gedrag, emoties of een fysieke kwaal van je kind, zitten daarom vaak waardevolle SPIEGELBOODSCHAPPEN over jouw onvervulde verlangens.

Samen met jou ontdek ik met alle liefde of je kind een SPIEGELBOODSCHAP voor jou heeft, in het probleem dat je op dit moment ervaart. Als er inderdaad een onvervuld verlangen van jou wordt gespiegeld en je je gaat richten op hoe je je wel wilt voelen, verandert het gedrag van je kind vaak als vanzelf met je mee. Maar het kan ook zijn, dat je kind wel echt zelf hulp nodig heeft.

“Ik zag een tijdje veel frustratie bij mijn zoontje als iets hem niet lukte. Het leverde hem mijn volledige aandacht op, want ik vond het zielig. Ik wilde dat hij het zelf deed, maar ervaarde onmacht bij het zien van “zijn” frustratie. Dus nam ik, wat hem niet lukte, van hem over. Toen ik me op deze steeds terugkerende situatie liet coachen, bleek dat hij helemaal geen frustratie ervaarde, maar onzekerheid. Het was MIJN frustratie die ik op hem projecteerde… Wat HIJ nodig had was mijn aanmoediging. Door hem in het vervolg aan te moedigen als hij iets probeerde wat hem niet meteen lukte, verdween zijn onzekerheid.”

Tijdens een Spiegelcoaching-sessie help ik je om je bewust te worden van de oorzaak en de oplossing die in jullie onderbewuste aanwezig zijn. Ik stem af op jouw energie (en samen met jou ook op de energie van je kind). Hierbij gebruik ik onder andere spiertesten (kineseologie), de Reversiemethode, visualisaties en Emotional Freedom Techniques (EFT), maar bovenal jullie- en mijn intuïtie.

Eenmaal bewust van de oorzaak, kun je vanuit een nieuw perspectief naar de situatie kijken en ontdek je mogelijkheden om er anders/ wenselijker mee om te gaan. Jij en je kind hebben namelijk alles in huis om je weer fijn te kunnen voelen!

aicha naam

Prijzen

€ 97,- incl. btw voor een Spiegelcoaching-sessie van 1,5 uur

€ 270,- i.p.v.  € 291,- incl. btw (= 7,5% korting!) voor 3 Spiegelcoaching-sessies van 1,5 uur

Zo hebben anderen het ervaren:

Download direct mijn gratis e-book “De SPIEGELBOOSCHAP van je kind”

En ontdek hoe jij je kind de stevige fundering kunt bieden die je kind nodig heeft.