Over mij

019-2-1

Mijn naam is Aicha. Het betekent leven en liefde en dat is precies waar ik me het liefst mee bezig houd.

Met leven in plaats van overleven. Door een jarenlange zoektocht naar mezelf weet ik nu hoe het is om te leven vanuit verlangen, vertrouwen en vol liefde. Ik leef nu op de eerste plaats voor mezelf, waardoor ik ook een bron van liefde ben voor anderen.

De spiegel van de buitenwereld

Net als ieder kind, was ik afhankelijk van de mate van liefde die in mijn omgeving aanwezig was. We ervaren onszelf namelijk (on)bewust vooral via de spiegel die de buitenwereld ons voorhoudt. Ik was me hier erg bewust van en werd daardoor een echte people pleaser en perfectionist. Totdat ik op mijn 26ste een burn-out kreeg en mijn eigen verlangens voorop ging zetten.

Terug naar liefde

Ik verruilde mijn carriere in het bedrijfsleven voor werken vanuit mijn hart en met de hulp van verschillende alternatieve genezers, cursussen  o.a. de PABO en  de opleiding tot gezin- en kindercoach, vond ik mijn intuitie terug. Tijdens mijn werk als juf en door een innerlijk kindreis van een jaar, ontdekte ik hoe essentieel de mate van liefde binnen het gezin is voor onze persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit daar ontstond HET SPIEGELHUIS. Het huis waarin een kind aan zichzelf bouwt op het fundament van zijn of haar ouders…

Samen met ouders ontdek ik wat zij nodig hebben voor zichzelf en of hun kind in situaties waarbij het nu nog niet gaat zoals ze zouden willen. Zodat de liefde ook in die situaties weer kan stromen en waardoor zij zelf en/ of hun kind ook in die situatie zijn of haar eigenwaarde en de liefde voor zichzelf kunnen ontdekken.

Samen groeien

Ik ben moeder van twee jonge kinderen, de allergrootste spiegels van mijn ziel. Door open te staan voor hun spiegelboodschappen, groei ik en ontwikkel ik mezelf en daardoor ook hen.

Ik vind het zo mooi om steeds weer in de spiegel te ontdekken hoe wij onszelf en onze kinderen alle kansen en mogelijkheden kunnen geven, om ons gewenste leven te leven.

Het is een prachtige wisselwerking en ik neem je graag mee op deze wonderlijke reis naar jezelf.

 

aicha naam

Download direct mijn gratis e-book “De SPIEGELBOODSCHAP van je kind”

En ontdek hoe jij je kind de stevige fundering kunt bieden die je kind nodig heeft.